REAKCIJA POVODOM SAOPŠTENJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE DANA 18.05.2023. GODINE

REAKCIJA POVODOM SAOPŠTENJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE DANA 18.05.2023. GODINE

 

Srpska napredna stranka juče je izdala saopštenje u kome je nastavila da iznosi laži, uvrede i pokazala kako nastavlja da živi u svom lažnom svetu.

Ne navodeći kome se tačno obraća, saopštila je kako je „neko“ ukrao kuhinju i bulevar. Da je u pitanju kakvo humorističko satirično udruženje, bilo bi možda i zabavno da se čita o tome da je neko ukrao bulevar i kuhinju deci. Nažalost, u pitanju je grupacija koja je već čitavu deceniju na vlasti u Novom Sadu i za to vreme se trudila da ništa novo ne uradi, a još više da ono što postoji razori, uništi i pokvari. U tome jesu šampioni.

Novi Sad nije zaslužio da njime upravlja stranka u kojoj preko polovine funkcionera ima kupljenu diplomu, u koji se stručnost zamenjuje partijskim poltronstvom, odgovornost prema građanima odgovornošću prema svojoj organizaciji.

Pre dva dana Novi Sad je bukvalno plivao usled poplava izazvanih atmosferskim padavinama. Najgora situacija je bila u delovima grada u kojima su rekonstruisane saobraćajnice i izgrađena nova crpna stanica. Funkcioneri SNS-a s gradonačelnikom na čelu nakon toga najavili su da više nema opasnosti od poplava. Radovi na tim saobraćajnicama kasnili su pola godine, Novosađani su u tom periodu podnosili ogromne gužve i zastoje u saobraćaju, na investicije je potrošena ogromna količina novca, da bi na kraju ispalo kako ništa od obećanog ne funkcioniše kako treba. Možda ne znaju ni da je potrebno da crpne pumpe uključe kako bi radile.

Paralelni svet SNS-a sve više liči na Potemkinova sela, u ovom slučaju na Vučićeva i SNS sela. Ako njihova vlast još malo potraje, neće međutim više u njima biti ni građana koji će glumiti kako je sve divno u zemlji balkanskog tigra. Jedna od takvih loših predstava bila je i vraćanje blata u Lednicima koje su juče radnici JKP „Put“ morali da uklone, pa nakon toga opet da skupljaju jer je u posetu dolazio jedan od namesnika Potemkina, gradonačelnik Đurić da se slika kako se putevi čiste od „nezapamćenih poplava“.

Bilo bi bolje da se bavite interesima građana nego da smišljate loša saopštenja.

Akcija progresivne Vojvodine
Stranka slobode i pravde
Pokret slobodnih građana
Pokret za preokret

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *